top of page

All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik zorg ervoor dat jij kunt ontspannen en genieten van het moment. Niet alleen wil je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maakt.

Dear brides, as I am bilingual I am fluent in English, ensuring clear and effective communication throughout our journey together

 

IMG-20230405-WA0051.jpg

All about the hair

Bohemian, romantisch, modern en nonchalant chic, voor deze stijlen kun je bij mij terecht. 
 

All about the makeup

Bij mij kom je veel Soft Glam looks tegen, een tikje glamorous maar nog steeds jezelf.

Zijdeachtige witte stof

Personal Beauty Assistant

Bruidsstyling & Touch Up

Bruidsstyling

Personal Beauty Assistant mee op reis

01

Intake, kennismaking en het ontwerpen van de look

02

🤍Het begint allemaal met een video call intake, ik hoor graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf... met alles kijk ik gezellig mee. Zo kan ik nóg beter de sfeer van de dag begrijpen 🤍Jouw proefafspraak is inbegrepen. Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!​ We plannen de afspraak zo'n zes-acht weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look en sfeer van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Jouw trouwjurk ligt al bijna klaar en (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.​ 🤍De afspraak duurt 3,5-4 uur. 🤍Iemand mee? Hartstikke gezellig! Ik raad ik aan het niet te druk te maken voor jezelf, neem niet meer dan één gast mee. 🤍Locatie van de salon: Keenenburgweg 3, Schipluiden. Of navigeer direct naar Naomi Makeup & Hair. Parkeren kan gratis achterom. Er staat heerlijke koffie en biologische thee voor je klaar! :-)

Schema, manier van werk en er op jouw best uitzien!

🤍Gemiddeld plan ik voor een bruid drie uur in. Voor haarstyling/visagie voor de gast 30-45 min. 🤍Ik kom minimaal 15 min voor de afgesproken starttijd aan op locatie om mijn werkplek op te bouwen. Ik neem een volledige kit mee, met alle nodige extra's en een daglicht lamp.  🤍Wanneer jouw make-up en haar klaar zijn ruim ik altijd spoedig mijn kit op en assisteer ik zo nodig met het jurk aantrekken (de haaknaald en naaischaar liggen standaard in de kit!).  🤍Zin in extra luxe? Ik ben ook de hele dag in te boeken als personal assistant, onbeperkte hoeveelheid touch ups en extra visagie of haarstyling voor jouw gasten!

03

Boeking en betaling

🤍Vul het contactformulier op de website in om contact op te nemen. 🤍Vervolgens voeren we de intake via een video bel afspraak, een leuk manier van kennis maken! Hierin bespreken we alle details voor de offerte en uiteraard nemen we jouw droomlook door. ​ 🤍De offerte wordt verdeeld in drie facturen: -Reserveringskosten (20% van het geoffreerde bedrag)​ -Proefsessie (één maand voor de proefsessie) -Resterende kosten (één maand voor de bruiloft) 🤍Wil je op het laatste moment nog gasten toevoegen aan de schema? Geen probleem. Eventuele extra gekozen diensten of producten worden na gefactureerd of kunnen ter plekke afgerekend worden.

©_heuvelrugprodukties_(15).jpg

"Ik kan Naomi alleen maar vijf sterren geven. Ze is gezellig en maakt echt de mooiste creaties. Zelfs wanneer ze haar prijzen zou verdubbelen is ze het meer dan waard. Onze andere styliste was ook zwaar onder de indruk van mijn bruidskapsel en make-up. Naomi heeft echt verstand van zaken, dus ik raad haar zeker aan iedereen aan. Gegarandeerd "dat ze aan je wensen kan voldoen!"

Annika 4 september 2019

Zijdeachtige witte stof
Chateau Chic - 77.jpg

Boeking & Vragen

E-mails worden uiterlijk iedere maandag beantwoord.

Bel gerust voor snel contact naar 0645556276

 

Bij het maken van de boeking zullen we jouw video gesprek in plannen om kennis te maken en alles door te nemen.​

Kies jouw gewenste diensten (meerdere opties mogelijk)

Thanks for submitting!

Nog op zoek naar andere leveranciers voor jouw bruiloft? Neem een kijkje naar al deze toppers waar ik al eens mee samen gewerkt heb.

bottom of page