top of page
https://www.alexenanne.nl/

All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik zorg ervoor dat jij kunt ontspannen en genieten van het moment. Niet alleen wil je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maakt.

English speaking? No problem! I am bilingual and fluent in English. Feel free to reach out for more information about booking.

Scroll down

All about the bride: Welcome

Bruidsarrangement Deluxe

Personal Beauty Assistant

Bruidsarrangement Extra

Bruidsstyling & Touch Up

Bruidsarrangement Compleet

Bruidsstyling

Destination Wedding

Personal Beauty Assistant mee op reis

All about the bride: List
All about the bride: Functies

Proefafspraak

Intake, kennismaking en het ontwerpen van de look

  • Het begint allemaal met een video call intake, ik hoor graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf... met alles kijk ik gezellig mee. Zo kan ik nóg beter de sfeer van de dag begrijpen

  • Jouw proefafspraak is inbegrepen. Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!​ We plannen de afspraak zo'n zes-acht weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Jouw trouwjurk ligt al bijna klaar en (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.​

  • De afspraak duurt 3,5-4 uur.

  • Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Ik raad ik aan het niet te druk te maken voor jezelf, neem liever niet meer dan twee gasten mee.

  • Locatie van de studio: Tinnegieterstraat 7 2645LX Delfgauw. Parkeren kan gratis voor de deur. Er staat heerlijke koffie en biologische thee voor je klaar! :-)